Algunes idees sobre cinc maneres d’estalviar diners en les receptes a la jubilació que heu de saber

Algunes idees sobre cinc maneres d’estalviar diners en les receptes a la jubilació que heu de saber

Taula de contingutsEl brunzit de quatre maneres d’estalviar significativament en la recepta …Fets sobre els 12 millors descomptes de recepta de 2022 – Healthline revelatLa regla de deu minuts per estalviar diners en receptes – HAP5 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta – 13NewsNow.com pot ser divertit per a tothom

Diversos medicaments preferits, però antigament costosos, s’ofereixen ara genèricament o potser sense recepta (OTC); Centreu-vos en obtenir aquestes alternatives d’estalvi de costos. El preu popular però baix que ara s’emmagatzema a la botiga de drogues inclou: Obteniu més informació sobre la vostra cobertura d’assegurança. Per exemple, investiga el teu «copay de tarifes» al lloc d’internet de cobertura d’assegurança o donar -los una trucada telefònica i consultar -los sobre els nivells del teu pla.

Nombrosos plans tenen 10 $, 15 $ o 25 $ COPAYS per a medicaments genèrics (primer nivell) o «agradat» (2n tarifa) i fins a 35 dòlars, 50 dòlars i fins i tot 100 $ COPAYS en medicaments de marca, no formularis o no preferits Que). De forma regular, la cobertura de l’assegurança “preferirà” 1 o 2 drogues en una classe de drogues, ja que poden obtenir -la a un ritme més barat mitjançant les negociacions.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicaments d’assegurances als seus llocs. Si encara no esteu exactament segur del que us pot costar un medicament, truqueu al vostre negoci de la pòlissa d’assegurança i consulteu -vos sobre Copays per a la vostra recepta. El vostre farmacòleg també us pot informar sobre el vostre copay i també recomanar quines opcions podeu tenir si no podeu gestionar la recepta.

Consells per estalviar diners en costos de medicaments amb recepta – Equifax per a maniquins

No us perdeu el vostre medicament com a resultat del cost, si podeu ajudar -lo. per comprendre la cobertura de la vostra assegurança i obtenir -la per ajudar -vos en el mètode adequat. Permet que el vostre metge i el farmacèutic entengueu que afavoriu els medicaments de copats reduïts i també els genèrics quan siguin factibles. Sens dubte treballaran amb vosaltres per trobar una teràpia amb un pressupost.

Atès que pagueu un percentatge de la despesa global, com més baix sigui el preu complet, la secció de coassegurança reduïda que pagueu. Actualment, hi ha nombrosos medicaments disponibles al comptador (OTC), per exemple, els medicaments de l’acidesa Nexium 24HR o Pepcid Full i també la reacció al·lèrgica antihistamínica no seedant 24 hores. És possible que la vostra assegurança no pagui els medicaments OTC, però generalment és més barat que pagar una tarifa completa per una recepta.

Obteniu més informació sobre i utilitzeu si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, cinc de cada 6 persones de 65 anys i també més grans prenen com a mínim un medicament, així com prop del 50 per cent de tots els majors prenen 3 o fins i tot més medicaments. Això es pot acumular seriosament.

La guia definitiva de 8 consells pràctics sobre com estalviar en els medicaments amb recepta

Utilitzant l’opció Part D Cobertura d’assegurança de Medicare, els còpies solen ser de només 5 o 10 dòlars.

Examineu les taxes menys costoses, però també parleu amb el vostre farmacèutic que pugui localitzar un mètode per reduir el cost per mantenir -vos com a pacient completament satisfet., i al·lèrgies, per la qual cosa és millor mantenir totes les receptes en una farmàcia quan sigui factible.

Podrien utilitzar vals de copats reduïts o sense cost per a determinats medicaments. També podeu posar -vos en contacte amb RX, ajuda.

Directrius principals dels millors programes de descompte amb recepta

Puntuacions de crèdit de la imatge: E-Magineart. Aquests doneu un cop d’ull a aquests nois poden ser articles de marca que encara no tinguin un comú fàcilment disponible, així que pregunteu al vostre metge si certament podreu substituir un genèric quan sigui necessari.